ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

Από τον Chef Μανώλη Βασιλάκο

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

10 ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
500 ML ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
50 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
50 ΓΡ. ΚΕΤΣΑΠ
50 ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες, τις αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι και στη συνέχεια τις περνάμε από το αλεύρι. Έπειτα τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι, με ηλιέλαιο, σε χαμηλή φωτιά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη σάλτσα:
Χτυπάμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα με μέλι, το φρέσκο τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Σερβίρουμε τις παναρισμένες γαρίδες και τις συνοδεύουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page