ΣΥΝΤΑΓΕΣ

NEW ENGLAND CHOWDER ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Aπό τον Chef Γιάννη Βιδάλη

NEW ENGLAND CHOWDER ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/10/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

200 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ FERRANO IFANTIS
100 ΓΡ. ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
200 ΓΡ. ΠΑΤΑΤEΣ
200 ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
400 ΓΡ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
150 ΓΡ. ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το μπέικον γαλοπούλας, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να γίνει τραγανό.
Προσθέτουμε στη μισή ποσότητα μπέικον, το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, την πατάτα, το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, τη φρέσκια μαντζουράνα και λίγο νερό να καλύψει τα λαχανικά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σούπα να βράσει, σε χαμηλή φωτιά, για 20 λεπτά.
Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε τη σούπα, για άλλα 5 λεπτά να βράσει και να δέσει.
Σερβίρουμε τη σούπα με το τραγανό μπέικον, γαρνίρουμε με μαντζουράνα και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page