ΣΥΝΤΑΓΕΣ

MUFFINS ΟΜΕΛΕΤΑΣ

Από τον Pastry Chef Γιώργο Ψαραύτη

MUFFINS ΟΜΕΛΕΤΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/05/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 6 MUFFINS

4 ΑΒΓΑ
1/4 ΦΛ. ΓΑΛΑ
1/2 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
½ K.Γ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ)
150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
120 ΓΡ. ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ IFANTIS
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1/2 Κ.Γ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδώνουμε μία φόρμα για muffins. Βάζουμε σε κάθε θήκη το παριζάκι κομμένο σε κύβους, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το havarti σε κομμάτια και την απαλή μουστάρδα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αβγά, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με το μείγμα τα muffins και τα ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20-25 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστούν και τα σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και θυμάρι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page