ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΧΥΤΡΑ MINUT

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 26/04/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ

7 ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

¾ ΤΟΥ ΦΛ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

¾ ΦΛ. ΣΟΓΙΑ SAUCE

¼ ΦΛ. ΜΗΛΟΞΥΔΟ

2 Κ.Σ. ΤΖΙΝΤΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

2 Κ.Σ. ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

1 Κ.Γ. ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΦΛ. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ

2 Κ.Σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

½ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΡΟ

2 Κ.Σ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΗΝ ΣΟΓΙΑ SAUCE, ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ, ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΛ. ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ BASMATI.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page