ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΤΥΡΙ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΤΥΡΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

8 ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ
8 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ SQUEEZE ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
10 ΛΕΥΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΚΑΡΟΤΑ
20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την πικάντικη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι με βούτυρο την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά, το καρότο, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τα λαχανικά πάνω σε δύο φύλλα λαδόκολλας, βάζουμε από πάνω το κοτόπουλο και το κεφαλοτύρι σε κύβους. Τυλίγουμε τις λαδόκολλες τις δένουμε με σπάγγο σαν πουγκί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20-25 λεπτά.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page