ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 26/10/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από τη Δήμητρα Παπαδήμα


Ημερομηνία Προβολής: 26/10/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό μοσχαρίσιο κιμα
  • 5 φρυγανιές χωρίς ζάχαρη
  • 1 ματσ. φρέσκο δυόσμο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ντομάτα κονκασέ Pummaro
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο Άλτις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε τις φρυγανιές σε λίγο νερό για μερικά λεπτά.
Τρίβουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ. Σε μπολ βάζουμε τον κιμά, τη ρίγανη, τον φρέσκο δυόσμο, το τριμμένο κρεμμύδι, την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές της σούπας).
Πλάθουμε τον κιμά σε μπιφτέκια. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ του φούρνου για 15-20 λεπτά.
Ρίχνουμε σε νερό που βράζει τουφίτσες μπρόκολο και κουνουπίδι και το καρότο σε ροδέλες και βράζουμε για 5 λεπτά.
Σερβίουμε τα βραστά λαχανικά με λάδι και λεμόνι δίπλα στο μπιφτέκι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page