ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΝΟΥ

Aπό τον Chef Στέφανο Στεφανίδη

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΝΟΥ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/10/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ

2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΝΟ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ TRATA (320 ΓΡ.)
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΑΒΓΟ
20 ΓΡ. ΣΕΛΕΡΙ
200 ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ Ή ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
50 ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
2 ΦΥΛΛΑ ICEBERG
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ
1 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζουμε τον τόνο, τον βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αβγό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σέλερι, το πιπέρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά και τον μαϊντανό.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια τόνου και τα ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, για περίπου 1 λεπτό, από κάθε πλευρά.
Φρυγανίζουμε ελαφρώς τα ψωμάκια και τα αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Βάζουμε πάνω σε μία φέτα φρυγανισμένου ψωμιού το μπιφτέκι τόνου, προσθέτουμε τη ντομάτα σε φέτες, το κρεμμύδι, το iceberg, το αγγουράκι, το σχοινόπρασο και καλύπτουμε το burger με τη δεύτερη φέτα φρυγανισμένου ψωμιού.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page