ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ & ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/12/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους

Ημερομηνία Προβολής: 07/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. μαργαρίνη
  • 80 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 350 γρ. βρώμη
  • 230 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 200 γρ. φιστικοβούτυρο Calve

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη μαύρη ζάχαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βρώμη και τα ανακατεύουμε για να καβουνρντιστεί η βρώμη και να μην έχει την γεύση και το άρωμα του αλευριού. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα βρώμης στον πάτο μιας φόρμας κάνοντας μια στρώση που την πατάμε από πάνω με κουτάλι ή με το χέρι για να στρωθεί σε ομοιόμορφο πάχος.

Σε άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το φιστικοβούτυρο και τη λευκή σοκολάτα. Το απλώνουμε στη βάση βρώμης και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα βρώμης. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει. Το ξεφορμάρουμε και το σερβίρουμε κόβοντάς το σε ίσα κομμάτια.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page