ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/11/2016

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (300 ΓΡ.)
1 ΦΙΝΟΚΙΟ
4 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΨΑΡΙ EVRIPIDOU.GR
¼ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα. Τοποθετούμε στην λαδόκολλα το καθαρισμένο ψάρι. Γεμίζουμε το εσωτερικό του με το μείγμα μπαχαρικών. Στη συνέχεια βάζουμε το σκόρδο στο κεφάλι του ψαριού.
Προσθέτουμε γύρω από τον μπακαλιάρο το φινόκιο, τον μαϊντανό και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε αλάτι και πασπαλίζουμε με λίγο από το μείγμα μπαχαρικών για ψάρι. Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τυλίγουμε το ψάρι με τα λαχανικά σφιχτά, με την λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο,  στους 200 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page