ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ΣΟΣ, BABY CORN & NOODLES ΑΒΓΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/02/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό τον Chef Xρόνη Δαμαλά
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
  • 500 γρ. noodles αβγών Blue Dragon
  • 300 γρ. φιλέτο μοσχάρι 
  • 200 γρ. τεριγιάκι σος Blue Dragon
  • 2 κ.σ. σόγια σος Blue Dragon
  • 200 γρ. baby corn Oriental Express 
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 100 γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 2 κ.σ. σησαμέλαιο Blue Dragon
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα noodles αβγών για 3-4 λεπτά, σε μια κατσαρόλα με νερό, σε δυνατή φωτιά. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. 
Τοποθετούμε ένα τηγάνι, τύπου γουόκ, με 1 κουταλιά, σησαμέλαιο, σε δυνατή φωτιά. 
Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το μπέιμπι καλαμπόκι και τα βρασμένα φασολάκια και σωτάρουμε για 1-2 ακόμα λεπτά.
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια το μοσχάρι και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη σόγια σος και την τεριγιάκι σος και το αφήνουμε να μαριναριστεί, για 20-30 λεπτά. 
Τοποθετούμε ένα wok σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε 1 κουταλιά σησαμέλαιο και σωτάρουμε το κρέας με τη μαρινάδα, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο μοσχάρι με τεριγιάκι σος, τα σωταρισμένα λαχανικά και τα noodles αβγών. 
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, για 1-2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. 
Γαρνίρουμε με λίγο σησαμέλαιο και σερβίρουμε σε μικρά λευκά πορσελάνινα μπολάκια.