ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Από την Βάσω Κουλουμπαρίτση

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (ΣΠΑΛΑ)
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
3 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
3 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΚΛΩΝ. ΣΕΛΕΡΙ
5-6 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ
360 ΓΡ. ΨΗΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ ALMITO
1 ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
2-3 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΡΥΖΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλευρώνουμε το κρέας και στη συνέχεια το θωρακίζουμε, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και το σέλερι. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, ρίχνουμε τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να χυλώσει η σάλτσα. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό. Δύο λεπτά πριν το τέλος, σωτάρουμε τα άσπρα μανιτάρια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στο κρέας. Στο τέλος βάζουμε τα ψητά μανιτάρια γεμιστά με κρέμα τυριών και τα αφήνουμε για ακόμα 1 λεπτό να πάρουν μία βράση.
Σερβίρουμε το αρωματικό μοσχαράκι με ρύζι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page