ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ & ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ & ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ ΜΑΚΒΕΛ
100 ΓΡ. ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟ IFANTIS
6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
4-5 ΚΛΩΝ. ΑΝΗΘΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το τριβελάκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης και το σαλάμι αέρος. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page