ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΛΕΥΚΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΛΕΥΚΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ & ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ FLOKOS
250 ΓΡ. ΓΑΡΙΔΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΜΑΤΣ. ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Γ. ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 Κ.Γ. ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Σπάμε τον μαραθόσπορο στο γουδί και το ρίχνουμε στο φρέσκο κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το καλαμάρι, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη μουστάρδα με μέλι, τον χυμό λεμονιού, την ξερή ρίγανη, τον άνηθο, τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page