ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ & ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/04/2012

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Μάκη Γεωργιάδη & την Έλενα Τζέφρι, food stylists

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. ψιλοκομμένα λουκούμια
  • 100 γρ. αποξηραμένα βατόμουρα
  • 500 γρ. λευκή κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λουκούμια σε μικρά κομμάτια. Σπάμε σε κομμάτια την λευκή σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα λουκούμια και τα βατόμουρα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε λαδόκολλα και το αφήνουμε να πήξει και να σταθεροποιηθεί. Το κόβουμε σε μεγάλα τετράγωνο κομμάτια και το προσφέρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε από ένα ή δύο κομμάτια σε ένα κουτί για κοσμήματα και να το δέσουμε με κορδέλα. Φροντίζουμε να βάλουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα ανάμεσα στις δύο σοκολάτες για να μην λιώσουν και ενωθούν μεταξύ τους.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page