ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Από την Chef Αυγερία Σταπάκη

ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/12/2016

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ
1 ΛΕΥΚΟ ΛΑΧΑΝΟ
2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ FRANKA ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ IFANTIS
5 ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ALMITO
300 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ
200 ΓΡ. ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΟΡΜΟ
3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
1 Κ.Σ. ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
1 ΣΦΗΝ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1 ΣΦΗΝ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ
3 ΣΦΗΝ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βινεγκρέτ:
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, την κρέμα βαλσαμικού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το κόκκινο και το λευκό λάχανο, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το λουκάνικο, σβήνουμε με τη βινεγκρέτ, ανακατεύουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα καρύδια, τη μαύρη σταφίδα, το φιλέτο πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε το ζεστό κόκκινο και λευκό λάχανο με τις γεμιστές γλυκοπικάντικες πιπεριές καρδούλες και τον κατσικίσιο κορμό και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page