ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/10/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό την Ιωάννα Χαλμούκη
ΥΛΙΚΑ
  • 6 κατεψυγμένες κρέπες ΚΑΝΑΚΙ
  • 120 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.γ. βούτυρο Lurpak
  • ½ κ.γ. άρωμα βανίλιας 
  • 120 γρ. Arla κρέμα γάλακτος
  • 1 φλ. φρούτα του δάσους (βατόμουρα, σμέουρα, φραγκοστάφυλλα)
  • 3 κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou
  • Αμύγδαλα φιλέ (για τη διακόσμηση)
ΕΚΤΕΛΕα τη γέμιση:
Χτυπάμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν κρέμα.
Ζεσταίνουμε τις κρέπες στο τηγάνι με βούτυρο. 
Γεμίζουμε κάθε κρέπα με την κρέμα, προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους και τις τυλίγουμε. Περιχύνουμε κάθε μία, με κρέμα βαλσαμικού φράουλα και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα φιλέ.