ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ & ΜΠΟΥΚΟΒΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/03/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Κωνσταντίνα Λίτσα

Ημερομηνία προβολής 22/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ. κρεμμύδια για στιφάδο
  • 3/4 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 1/2 φλ. νερό 
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • Πιπέρι σε κόκκους 
  • Μπούκοβο 
  • Αλάτι
  • 1 κ.σ. μέλι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα ¾ από το ξίδι, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε το θυμάρι, το μπούκοβο, το υπόλοιπο ξίδι, το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα να τραβήξουν όλα τα υγρά και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο στο μαγείρεμα.