ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΗ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΗ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/02/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

400 ΓΡ. ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΣΑΝΙ)
140 ΓΡ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ IFANTIS (ΣΕ ΦΕΤΕΣ)
140 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
3 Κ.Σ. ΚΑΠΠΑΡΗ
50 ΓΡ. BABY ΡΟΚΑ
80 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
40 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα ντοματίνια, το αγγούρι, την γαλοπούλα και το havarti σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε την κάππαρη και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αγγουράκι. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, την κάππαρη, την καπνιστή γαλοπούλα και τα ντοματίνια.
Βάζουμε στο μούλτι το κουνουπίδι, το χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστεί και να γίνει σαν κους-κους και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Έπειτα βάζουμε το havarti, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι και ανακατεύουμε.
Στο τέλος ρίχνουμε την baby ρόκα και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page