ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ «BEET ME DADDY»

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/02/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Cocktailian Bartender Γιάννη Κοροβέση

Hμέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 40 ml λευκή τεκίλα
  • 20 ml παλαιομένη τεκίλα
  • 20 ml χυμό παντζάρι
  • 10 ml amaro averna
  • 15 ml σιρόπι πικραμύγδαλο ή σουμάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβουμε τα βρασμένα παντζάρια στον αποχυμωτή. Βάζουμε στο σέικερ το χυμό παντζάρι, την τεκίλα, το amaro averna, το σιρόπι πικραμύγδαλο και χτυπάμε. Προσθέτουμε πάγο και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page