ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΙΛ BLOODY MARY

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/11/2011

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Λεονάρδο Γαβαλλία

Ημερομηνία Προβολής: 01/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 45ml vodka
  • 1 κ.γ. Worcestershire sauce
  • 1 σφην. ταμπάσκο
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. lime
  • 1 φλ. χυμό ντομάτας Pummaro
  • 1 ψηλό και λεπτό κοτσάνι σέλερι
  • Παγάκια!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπλέντερ βάζουμε την ντομάτα, τη worcestershire sauce, το ταμπάσκο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε δυνατά για μερικά δευτερόλεπτα.

Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται το μείγμα περισσότερο αλάτι ή ταμπάσκο και αφού το φέρουμε σε σημείο της αρεσκείας μας προσθέτουμε τη βότκα και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε με μπόλικα παγάκια και ενα κλωνάρι σέλερι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page