ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΦΕΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/05/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό τον Χρήστο Νέζο

Ημέρα προβολής 22/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
  • 2 ζωμούς μπουκέτο μυρωδικών Knorr  Σπιτικός
  • 500 γρ. φέτα
  • 1000 γρ. κατεψυγμένο σπανάκι Ifantis
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 250 γρ. ντοματίνια
  • 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
  • 1 κλων. θυμάρι
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε ελαφρώς αλατισμένο νερό και προσθέτουμε έναν ζωμό  μπουκέτο μυρωδικών.
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο νερό, το σπανάκι με ένα ζωμό μπουκέτο μυρωδικών.
Κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Βάζουμε το σπανάκι, τη μισή φέτα και το κοφτό μακαρονάκι.
Προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page