ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΕΙΚ ΣΕ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/06/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό την Pasta Flora
ΥΛΙΚΑ
Για 1 μεγάλη κούπα
  • 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
  • 1 μέτριο αβγό
  • 1 κ.σ. μέλι 
  • 3 κ.σ. ζάχαρη 
  • 3 κ.σ. τριμμένο αμύγδαλο
  • 1/2 κ.γ. κανέλλα
  • 3 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 κ.σ. κόκκινα φρούτα (φράουλες, μύρτιλλα)
  • 2 μπισκότα κανέλλας 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε σε μία κούπα. Προσθέτουμε το αβγό, τη ζάχαρη, το τριμμένο αμύγδαλο, το αλεύρι, την κανέλλα, το μέλι και ανακατεύουμε μ’ ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τις φράουλες, τα μύρτιλλα, τα τριμμένα μπισκότα κανέλλας και ψήνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 ½ λεπτά, στα 700 watt.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page