ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

Aπό την Κατερίνα Κατσούλη

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
6 ΦΙΝΟΚΙΟ ΜΕΤΡΙΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 ΦΛ. ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε κομμάτια το κατσικάκι. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι, λίγο νερό να το σκεπάσει και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά, να βράσει.
Μόλις το κρέας μαλακώσει, προσθέτουμε το φινόκιο, αλατίζουμε και το αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά να μαγειρευτεί. Στο τέλος διαλύουμε τη μουστάρδα με μέλι στο χυμό λεμονιού, περιχύνουμε το φαγητό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page