ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ

Από τον Chef Αλέξανδρο Κοσκινά

ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ (ΛΕΥΚΕΣ Ή ΦΛΑΣΚΕΣ)
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ KΑLAMATA PAPADIMITRIOU
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
100 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ του φούρνου . Στη συνέχεια, τις κόβουμε κατά μήκος, αφαιρούμε την ψίχα και τα σπόρια και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ξίδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page