ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΑΡΥ & ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΑΡΥ & ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

12 ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ:
170 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
120 ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 Κ.Γ. ΠΑΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΡΥ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα περνάμε σε καλαμάκια για σουβλάκι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τον χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο, από όλες τις πλευρές, για 8-10 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και προσθέτουμε την φρέσκια ρίγανη.

Για το ντιπ:
Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, την πάστα από κόκκινο κάρυ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε τα μίνι σουβλάκια κοτόπουλου και συνοδεύουμε με το ντιπ με φρέσκο τυρί κρέμα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page