ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΠΑΝΑΚΙ & ΜΠΕΙΚΟΝ

Από τον Chef Γιώργο Τσελίδη

ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΠΑΝΑΚΙ & ΜΠΕΙΚΟΝ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

8 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ IFANTIS
2 ΜΕΓΑΛΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2-3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1/3 ΦΛ. ΤΡΙΜΜΑ ΦΕΤΑΣ
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
¾ Κ.Γ. ΛΕΜΟΝΟΠΙΠΕΡΟ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το καπνιστό μπέικον, σε μέτρια φωτιά, να μην ξεραθεί και το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη γέμιση:
Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, προσθέτουμε το σπανάκι, αλάτι, πιπέρι, το φρέσκο τυρί κρέμα, την τριμμένη φέτα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.

Πασπαλίζουμε το σνίτσελ με αλάτι και λεμονοπίπερο. Προσθέτουμε δύο φέτες ψημένου μπέικον και βάζουμε λίγη από τη γέμιση. Ξεκινώντας από την πιο λεπτή πλευρά, τυλίγουμε το σνίτσελ σε ρολό και καρφώνουμε με οδοντογλυφίδες. Κόβουμε σε κομμάτια, πάχους 2-2,5 εκ. το γεμιστό ρολό και τα ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο, με λίγο ελαιόλαδο, για 6-7 λεπτά, από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις φέτες ντομάτας.

Σερβίρουμε τα γεμιστά ρολάκια με φρέσκο σπανάκι και τις ψητές φέτες ντομάτας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page