ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Από τον Chef Νίκο Τσιλιγγερίδη

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

15 ΓΑΡΙΔΕΣ (ΝΟ 5)
250 ΓΡ. ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
½ Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ALMITO
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
½ Κ.Γ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/2 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
AΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό. Καθαρίζουμε τις γαρίδες. Κόβουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, το σκόρδο και τις πιπεριές σε κυβάκια.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά, προσθέτουμε το βούτυρο, τις γαρίδες, τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Αφαιρούμε τις γαρίδες, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, την πάστα γλυκοπικάντικης πιπεριάς, το δενδρολίβανο και λίγο νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα βρασμένα λιγκουίνι και ανακατεύουμε. Στο τέλος βάζουμε τις γαρίδες, σερβίρουμε, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page