ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/06/2012

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Άννα Παπαγεωργίου

Ημερομηνία Προβολής: 4/6/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλ. νερό μεταλλικό  
  • 2 φλ. αμύγδαλα
  • 1 ½ φλ. κουκουνάρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα ιδανικά για ένα βράδυ (ή τουλάχιστον για 7 ώρες) μέσα σε νερό.

Βάζουμε τα αμύγδαλα, τα κουκουνάρια και το νερό σε δυνατό μπλέντερ και αλέθουμε για αρκετή ώρα μέχρι να γίνουν ένας λείος πολτός. Προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί (γενικά μπορούμε να το κάνουμε όσο πηχτό θέλουμε αλλά προτιμάμε να είναι πιο αραιό για να σουρωθεί πιο εύκολα) και συνεχίζουμε το άλεσμα.

Περνάμε το μείγμα μας από σουρωτήρι το βάζουμε σε μπουκαλάκι και το διατηρούμε δύο 24ωρα στο ψυγείο.