ΣΥΝΤΑΓΕΣ

CROQUE-MONSIEUR

Aπό τον Pastry Chef Τιμολέων Βλάχου

CROQUE-MONSIEUR - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/05/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 2 CROQUE MONSIEUR

200 ΓΡ. ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ FERRANO IFANTIS
100 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
100 ΓΡ. ΑRLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
100 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
6 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αλείφουμε με λίγο από το μείγμα δύο φέτες του τοστ, ενδιάμεσα προσθέτουμε το παριζάκι με γιαούρτι σε φέτες και το τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλύπτουμε με άλλες δύο φέτες του τοστ, αλειμμένες με το μείγμα τυριού. Προσθέτουμε άλλη μία στρώση παριζάκι, καλύπτουμε με δύο φέτες του τοστ, αλειμμένες με μείγμα τυριού και πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ψήνουμε τα croquet-monsieur, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει το τυρί.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page