ΣΥΝΤΑΓΕΣ

COSTOLETTE (ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ)

Από την Δέσποινα Μαραγγίδου

COSTOLETTE (ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ) - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 26/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

4–6 ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ
4–6 ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ ALMITO
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
200 ML ΚΡΑΣΙ ΡΟΖΕ
400 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
50 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
¼ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σβήνουμε με το ροζέ κρασί, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν εξατμιστεί η αλκοόλη, προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι, σκεπάζουμε τα παϊδάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά.
Στο τέλος, ρίχνουμε τις πράσινες ελιές, τις πικάντικες πιπεριές καρδούλες και τα αφήνουμε για άλλα 3–4 λεπτά, να πάρουν όλα μαζί μία βράση.
Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί.