ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ & ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/11/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Γιώργο Γεράρδο

Ημέρα προβολής 15/11/2013

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. χουρμάδες μεγάλους
  • 200 γρ. μπέικον Ifantis
  • 100 γρ. μπλε τυρί (π.χ. ροκφόρ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες και στη θέση του βάζουμε μια μικρή ποσότητα τυριού. Τυλίγουμε σφικτά τον κάθε χουρμά με μια φέτα μπέικον, στερεώνουμε με μια ή δύο οδοντογλυφίδες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με ένα κλωναράκι θυμάρι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page