ΣΥΝΤΑΓΕΣ

BRIOCHE ΜΕ ΠΑΡΙΖΑ & ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Aπό τον Pastry Chef Χρήστο Παπαδογιάννη

BRIOCHE ΜΕ ΠΑΡΙΖΑ & ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/12/2016

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 8 BRIOCHE

8 ΦΕΤΕΣ ΠΑΡΙΖΑ ΒΡΑΣΤΗ IFANTIS
8 ΨΩΜΑΚΙΑ BRIOCHE
ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ)
1 ΑΒΓΟ
200 ΓΡ. ΒΡΩΜΗ
5 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
5 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙA ΤΟΥΡΣΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
5 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σος μουστάρδας:
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, την απαλή μουστάρδα, το ψιλοκομμένο μαρούλι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Κόβουμε με ένα τσέρκι, σε στρογγυλό σχήμα την πάριζα και την πανάρουμε. Την περνάμε πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από το χτυπημένο αβγό και στο τέλος από τη βρώμη. Βάζουμε τις παναρισμένες φέτες της πάριζας σε ένα αντικολλητικό ταψί και τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10-15 λεπτά.
Κόβουμε στη μέση τα μπριός, τα αλείφουμε με τη σος μουστάρδας. Προσθέτουμε στα μισά ψωμάκια τα ντοματίνια, την παναρισμένη πάριζα και το αγγουράκι τουρσί. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page