ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

8 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ
2 ΑΒΓΑ ΜΕΓΑΛΑ
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
150 ΓΡ. ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1-2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
5 Κ.Σ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1 Κ.Γ. ΒΑΝΙΛΙΑ ΥΓΡΗ
1 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
1Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU
10 ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τις φέτες του τοστ σε μια επιφάνεια και τις ανοίγουμε ελαφρώς με ένα πλάστη. Αλείφουμε την κάθε φέτα με φρέσκο τυρί κρέμα, στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας τυλίγουμε την κάθε φέτα σε ρολό και και τις βάζουμε στο ψυγείο, για 30 λεπτά ή στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά, το γάλα, την υγρή βανίλια, το κακάο κοσκινισμένο και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε λίγο από το βούτυρο σε ένα τηγάνι, βουτάμε ένα –ένα τα κρύα ρολάκια στο μείγμα αβγών, τινάζουμε να φύγουν τα πολλά υγρά και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε στο ζεστό βούτυρο για 2 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Για το σερβίρισμα:
Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, την κανέλλα, ανακατεύουμε και πανάρουμε τις αβγοφέτες ρολάκια μόλις βγουν από το τηγάνι.
Περιχύνουμε τις αβγοφέτες ρολάκια με κρέμα βαλσαμικού φράουλα και γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page