ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

Aπό τον Chef Γιάννη Γραμμένο

ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/04/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

6 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (Ή ΤΣΟΥΡΕΚΙ )
6 ΑΒΓΑ
3 Κ.Σ. ΓΑΛΑ
500 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ (ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ)
3 Κ.Σ. ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
1 ΛΟΒΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ (ΦΡΑΟΥΛΕΣ , ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ, ΜΠΑΝΑΝΕΣ , ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ)
2 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
15 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη μαύρη ζάχαρη, την βανίλια, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να αφρατέψει και το αφήνουμε στο ψυγείο, για 10-15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα. Περνάμε τις φέτες ψωμιού και τις φέτες τσουρεκιού από το μείγμα του γάλακτος. Έπειτα τις ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με βούτυρο και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και βάζουμε σε ένα μπολ τις φράουλες, το μανταρίνι, την μπανάνα, το ακτινίδιο και το πορτοκάλι. Προσθέτουμε λίγο χυμό πορτοκαλιού, τον δυόσμο και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε τις μισές αβγοφέτες με το μείγμα με το φρέσκο τυρί κρέμα και τις υπόλοιπες με το σοκολατένιο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε από πάνω τα μαριναρισμένα φρούτα και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page