ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΑ TYΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/05/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Λεονάρδο Ρούσσο
Hμέρα προβολής 13/05/15
ΥΛΙΚΑ
  • 150 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
  • 100 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 
  • 1 κ.γ. κάππαρη 
  • 1 κ.γ. πάστα μάραθου  
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 κ.γ. κρίταμο (τουρσί & φρέσκο) 
  • ½ κ.γ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε. 
Στη συνέχεια μοιράζουμε το μείγμα σε τρία διαφορετικά μπολάκια. 
Στο πρώτο μπολάκι προσθέτουμε τον πολτό από μάραθο ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και σερβίρουμε σε μπαλάκια τα μαραθοτυράκια. Στο δεύτερο μπολ προσθέτουμε την πολτοποιημένη κάππαρη και την απαλή μουστάρδα, ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τα καππαροτυράκια και σερβίρουμε. 
Έπειτα βάζουμε στο μούλτι το κρίταμο και το τουρσί κρίταμο και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. 
Στο τρίτο μπολάκι προσθέτουμε τον πολτοποιημένο φρέσκο κρίταμο, τον κρίταμο τουρσί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. 
Γαρνίρουμε με κάππαρη, κρίταμο και μάραθο.