ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/05/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

15 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
4 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
4 ΦΕΤΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ
150 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΦΛΟΙΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και σωτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.
Πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Σβήνουμε με το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι και αφήνουμε τα ντοματίνια στη φωτιά, για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε.

Για το σερβίρισμα:
Αλείφουμε τις φρυγανισμένες φέτες με το φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μοιράζουμε τα καραμελωμένα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη και προσθέτουμε φλοίδες παρμεζάνας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page