ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΓΓΟΥΡΟNΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ & ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

Aπό τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΑΓΓΟΥΡΟNΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ & ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/10/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
6 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΛΑΔΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ:
180 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΛΙΩΜΕΝΟ)
½ ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Γ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 Κ.Γ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μαριναρισμένο κεφαλοτύρι:
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε μικρά κυβάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το ελαιόλαδο, τη φρέσκια ρίγανη, το πιπέρι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες.

Ψιλοκόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες, τα αγγουράκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα παξιμάδια, σπασμένα σε μικρά κομμάτια, έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μαριναρισμένο κεφαλοτύρι, την κλασική κρέμα βαλσαμικού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page