ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

Aπό τον Chef Κωστή Κωστάκη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

70 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ
75 ΓΡ. ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ)
25 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΑΝΑΛΑΤΟ
2 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΜΜΕΝΑ
40 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ (ΒΕΡΙΚΟΚΑ & CRANBERRIES)
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τους κύβους σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες, μέχρι να σφίξει.
Τέλος, πλάθουμε τα τρουφάκια σε σχήμα αβγού και τα περνάμε από το topping της επιλογής μας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page