ΣΥΝΤΑΓΕΣ

CARROT COOKIES SANDWICH ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Από τον Chef Kωστή Κωστάκη

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/04/2016

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΦΛ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 1/2 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
1 1/2 ΦΛ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ
2 ΦΛ. ΒΡΩΜΗ
1 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
¼ Κ.Γ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
200 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
400 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
200 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
¼ Κ.Γ. ΒΑΝΙΛΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ την καστανή ζάχαρη, την ζάχαρη άχνη και το βούτυρο, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αβγά, τη βανίλια, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το τζίντζερ σε σκόνη την κανέλλα, το γαρύφαλλο και το τριμμένο καρότο. Στο τέλος ρίχνουμε τη βρώμη και το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στη συνέχεια, με ένα σκουπ κάνουμε μικρά μπαλάκια με το μείγμα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Τα ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς, στον αέρα, για 25 λεπτά και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.

Για τη γέμιση:
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και τη βανίλια.

Βάζουμε ανάμεσα σε δύο μπισκότα λίγη από την γέμιση και κάνουμε σάντουιτς.